Kontakta oss

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Per Karlsson

070 732 72 15

Gustav Brydner 

076 029 91 62 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

InBody Mätning

 

 
InBody-Logo-1500x442.png
InBody-270.jpg

InBody Mätning

Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. En InBody vägning visar fördelningen av hur muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody vägning kan hjälpa dig att styra din kost och din träningsplan så att du når dina mål.

Mät din kroppssammansättning
InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se vad din kropp består av. Genom en enkel vägning får du veta hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Dessutom med ett resultatvärde på nästintill 100%. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

Vad är vikt?
När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Priser:

Vägning med PT-konsultation: 250 kr
Klippkort 5 gånger med PT-Konsultation: 995 kr