Kontakta oss

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Per Karlsson

070 732 72 15

Gustav Brydner 

076 029 91 62 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Gruppträning

 

Gruppträning

 

Vi har ingen förhandsbokning på våra gruppträningspass, du som är medlem behöver bara dyka upp innan passet börjar och anmäla dig i receptionen. Se beskrivning av passen längre ner på sidan.


OBS! ÄNDRAT SCHEMA 28/11-5/12 PGA TRÄNINGSRESAN

Onsdag 28/11
18.00 Bodypump, Yang
19.00 Body-Combat, Yang
20.00 Zumba, Kela

Torsdag 29/11
18.00 Boxfys, Daniel
19.00 Dance Fitness, Amanda
20.00 Yoga, Kiki

Fredag 30/11 
06.15 BodyPump, Hanna
17.30 Spinning, Maria

Lördag 1/12
10.00 Butt & Tight, Maria

Söndag 2/12
15.30 Styrkefys, Mickan
17.00 Bodypump, Yang

Måndag 3/12
17.30 Spinning 
18.30 Box-fys, Daniel

Tisdag 4/12
06.15 Bodypump, Yang
17.30 Spinning, Maria
18.30 Butt & Tight, Maria
19.00 Step, Amanda

Onsdag 5/12
18.00 BodyPump, Yang
19.00 BodyCombat, Yang
20.00 Zumba, Kela


09.00 SeniorPower, Per
18.00 Spinning, Maria
19.00 Tabata, Denise
20.00 BodyPump, Carina

Ti
06.15 BodyPump, Yang
09.30 SeniorPower VH, Denise (Västerhaninge)
16.30 Skivstång, Denise
17.30 Sprint, Denise
18.15 SlowMotion, Denise
19.00 FysAttack, Carina

On
09.00 SeniorPower, Denise
17.30 Core, Carina
18.00 BodyPump, Carina
19.00 BodyCombat, Yang
20.00 Zumba, Kela

To
09.30 SeniorPower, Per (Västerhaninge)
18.00 FysAttack Cardio, Carina
18.30 FysAttack Styrka, Carina
19.00 DanceFitness, Amanda
20.00 Yoga, Cicki

Fr
06.15 BodyPump, Carina
09.00 SeniorPower, Denise
17.30 Spinning Intervall, Per


09.00 BoxFys, Daniel
10.00 , Carina


15.30 StyrkeFys, Michan
17.00 BodyPump, Carina

Med reservation för ev. ändringar.

Följ Core Tungelsta på facebook för dagliga uppdateringar om passen


 

Zumba
Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätas latinska favoritrytmer ihop med danssteg som idag älskas och dansas runt om i världen. Ett dansinspirerat fartfyllt pass där du inte behöver ha några som helst förkunskaper, det är bara att följa med och njuta av festfylld musik och roliga steg.

Yoga
Med yoga tränar du både kropp och sinne genom fysiska kroppspositioner som ger styrka, smidighet, balans och rörlighet genom andningsövningar och avslappning. Under klassen gör vi både dynamiska flöden och statiska positioner. Du utgår från din egen förmåga och klassen passar alla, både nybörjare och dig som yogat förut

Core
Ett pass med funktionell styrketräning för våra core-muskler (mage och rygg). En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans. Core passar utmärkt att kombinera med konditionsträning, styrketräning eller som ett enskilt träningspass. Vi använder oss av egen kroppsvikt samt vissa redskap för att göra träningen utmanande.

Fys-Attack
Kondition och styrka för en bra fysik. Lätta övningar i ett tufft tempo!

Box
Box är ett fartfyllt, svettigt och roligt gruppträningspass. Alla kan vara med, oavsett om man tidigare provat på det eller inte. Vi utgår från olika slag- och sparktekniker och jobbar upp pulsen och styrkan i axlar, rygg, bål, armar, ben och rumpa.

Crosstraining
Ett utmanande styrkepass där vi tränar kroppens alla muskler. Passet är upplagt som stationsträning där redskap som kettlebells, gummiband, hantlar, stepbräda med mera används.

Bodypump
Les mills BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar och gör dig stark. Passet är perfekt för dig som vill träna igenom hela kroppen på en time. Att BODYPUMP är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat, Var tredje månad byts koreografi och musik ut för att bibehålla utveckling och motivation.

StyrkeFys
Tuff, utmanande träning där du får prova din styrka. Vi använder skivstång och olika redskap och tränar lyftteknik. Även övningar med egen kroppsvikt. Håll käft och lyft stång helt enkelt. 

SeniorPower
Passet är anpassat för seniorer med fokus på kondition, styrka, rörlighet och balans. Här får du gemensam uppvärmning/enkel gympa i gruppträningssalen, stationsträning och träning i gymmet. Du får hjälp att anpassa din träning utifrån dina förutsättningar!

Slow Motions
Långsamma holistiska rörelser som påminner lite om Yoga men i ett något snabbare tempo. Det är lätt att hänga med i rörelserna och du får mycket bra träning för kroppens alla muskler. Passet kombinerar styrka, rörlighet, balans, stretch och andningsteknik i ett svettigt flöde!

Step
Step är ett pass med mycket koreografi men svårighetsgraden anpassas till deltagarna i gruppen. Det finns alltid möjlighet att både förenkla och avancera stegen så att både nybörjare och mer vana steppare få bra träning!

Afrodans
Ett dans och rörelsepass som  är inspirerat av framförallt västafrikansk dans och trummusik. Du behöver inga förkunskaper, det är din danslust, ditt sätt att röra dig och din känsla som står i centrum.
Vi dansar gärna barfota för att grunda oss i tydlig och suggestiv koreografi  i ett nästan meditativt  flöde. Här tränar du framförallt kondition men får även viss träning av mage, axlar och rygg.

Easy Yoga
Passar dig som vill börja träna yoga. Inga förkunskaper krävs. Easy Yoga är en fysisk dynamisk form av yoga, extra anpassad för att skapa muskulär balans i kroppen. Har du aldrig testat på yoga tidigare är den här klassen utmärkt som en kom igång-klass. Med andningen i fokus utvecklar yoga din förmåga att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans.

Body Combat
Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt. Passar både nybörjare och vana deltagare.

Tabata
Tabata skapades av den japanska forskaren Dr. Izumi Tabata och består av 20 sekunder högintensiv träning (du ska köra så hårt du kan) följt av 10 sekunders vila. Detta upprepas 8 gånger, vilket sammanlagt tar 4 minuter. Har tränar vi hela kroppen i olika övningar både med och utan redskap. Passet börjar med uppvärmning och avslutas med stretch. Alla kan vara med då övningarna utförs helt i eget tempo. 

Dance Fitness
DanceFitness är ett förkoreograferat danspass med inspiration från dansstilarna dancehall & streetdance och även klassisk aerobics. Ett pass med styrkeinslag där du endast använder kroppen som motstånd. Nivån kan anpassas utifrån dig själv vilket betyder att alla kan vara med.  Vi ser vi till att ha roligt till musik och svettas tillsammans!