Kontakta oss

Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Per Karlsson

070 732 72 15

Gustav Brydner 

076 029 91 62 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Gruppträning

 

Gruppträning

 

Vi har ingen förhandsbokning på våra gruppträningspass, du som är medlem behöver bara dyka upp innan passet börjar och anmäla dig i receptionen.

 

Gruppträning Vecka 33


Må 13/8
09.00 SeniorPower, Ludde
18.30 BodyPump, Carina
19.30 Step 45, Ullis


Ti 14/8
09.30 SeniorPower, Denise
18.30 Sprint 🚴🏿, Denise
19.15 Core, Denise
20.00 Zumba, Kela


On 15/8
09.00 SeniorPower, Denise
18.30 BodyPump, Carina
19.30 Afro, Ullis


To 16/8
09.30 SeniorPower, Ludde
18.30 Spinning, Denise
19.15 Styrka, Denise


Fr 17/8
06.15 BodyPump, Carina


Lö 18/8
10.00 Step, Ullis


Sö 19/8
15.30 StyrkeFys, Michan


Välkomna!

Med reservation för ändringar.

Pssst! Håll utkik på vår facebook för dagliga uppdateringar om dagens klasser. 


 

Zumba
Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätas latinska favoritrytmer ihop med danssteg som idag älskas och dansas runt om i världen. Ett dansinspirerat fartfyllt pass där du inte behöver ha några som helst förkunskaper, det är bara att följa med och njuta av festfylld musik och roliga steg.

Yoga
Med yoga tränar du både kropp och sinne genom fysiska kroppspositioner som ger styrka, smidighet, balans och rörlighet genom andningsövningar och avslappning. Under klassen gör vi både dynamiska flöden och statiska positioner. Du utgår från din egen förmåga och klassen passar alla, både nybörjare och dig som yogat förut

Core
Ett pass med funktionell styrketräning för våra core-muskler (mage och rygg). En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans. Core passar utmärkt att kombinera med konditionsträning, styrketräning eller som ett enskilt träningspass. Vi använder oss av egen kroppsvikt samt vissa redskap för att göra träningen utmanande.

Fys-Attack
Kondition och styrka för en bra fysik. Lätta övningar i ett tufft tempo!

Box
Box är ett fartfyllt, svettigt och roligt gruppträningspass. Alla kan vara med, oavsett om man tidigare provat på det eller inte. Vi utgår från olika slag- och sparktekniker och jobbar upp pulsen och styrkan i axlar, rygg, bål, armar, ben och rumpa.

Crosstraining
Ett utmanande styrkepass där vi tränar kroppens alla muskler. Passet är upplagt som stationsträning där redskap som kettlebells, gummiband, hantlar, stepbräda med mera används.

Bodypump
Les mills BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar och gör dig stark. Passet är perfekt för dig som vill träna igenom hela kroppen på en time. Att BODYPUMP är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat, Var tredje månad byts koreografi och musik ut för att bibehålla utveckling och motivation.

Utomhuslöpning
I löpargruppen är tanken att alla nivåer ska kunna träna tillsammans. Vissa är nybörjare utan tidigare erfarenhet medans andra vill träna för att bli snabba och delta i något lopp. Tanken är att alla kan träna ihop och ha kul tillsammans samt peppa varandra. Passen består av en teknik- och en träningsdel. Träningsdelen består av olika former av löpträning, det kan vara backpass, intervaller, löpstyrka eller kombinationspass. 

StyrkeFys
Tuff, utmanande träning där du får prova din styrka. Vi använder skivstång och olika redskap och tränar lyftteknik. Även övningar med egen kroppsvikt. Håll käft och lyft stång helt enkelt. 

SeniorPower
Passet är anpassat för seniorer med fokus på kondition, styrka, rörlighet och balans. Här får du gemensam uppvärmning/enkel gympa i gruppträningssalen, stationsträning och träning i gymmet. Du får hjälp att anpassa din träning utifrån dina förutsättningar!

Slow Motions
Långsamma holistiska rörelser som påminner lite om Yoga men i ett något snabbare tempo. Det är lätt att hänga med i rörelserna och du får mycket bra träning för kroppens alla muskler. Passet kombinerar styrka, rörlighet, balans, stretch och andningsteknik i ett svettigt flöde!

Step
Step är ett pass med mycket koreografi men svårighetsgraden anpassas till deltagarna i gruppen. Det finns alltid möjlighet att både förenkla och avancera stegen så att både nybörjare och mer vana steppare få bra träning!

Afrodans
Ett dans och rörelsepass som  är inspirerat av framförallt västafrikansk dans och trummusik. Du behöver inga förkunskaper, det är din danslust, ditt sätt att röra dig och din känsla som står i centrum.
Vi dansar gärna barfota för att grunda oss i tydlig och suggestiv koreografi  i ett nästan meditativt  flöde. Här tränar du framförallt kondition men får även viss träning av mage, axlar och rygg.